Publisert i husnummerskilt, profil, refleks, skilt

Pregede husnummerskilt ankommer

Plakat 2 pregede foto b851
Pregede husnummerskilt med høyde 11 cm

Første forsendelse pregede husnummerskilt er forventa inn torsdag 23. juli (dere som bestilte for 3-4 uker siden). Disse kan hentes fra de kommer med posten i 11-12-tiden og jeg blir på kontoret til ca kl 18. Hver enkelt som har bestilt blir kontaktet individuelt.

~ Margrethe 🙂

Forfatter:

Margrethe er eier og daglig leder for MAG og den som gjør de fleste oppgavene i firmaet - men det i tillegg til at MAG har gode, stødige partnere gjennom flere år som gjør at kunden kan få mange produkter og tjenester hos MAG i design og som har utspring i design. Kunden slipper dermed styret med mange leverandører og kan dermed spare mye både tid og penger. Gode avtaler og ingen mellomledd sikrer konkurransedyktige priser på landsbasis i tillegg til god kvalitet.

Spørsmål / tilbakemelding?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s